Aanbod

Hoe fijn zou het zijn als je een Weddingplanner hebt die alle stress uit handen neemt en je achterover kunt leunen wetende dat alles in goede handen is?
Wanneer wij wedding BFF'S zijn, gaan jullie lekker achterover leunen en zal ik al het werk doen om jullie de allermooiste bruiloft ooit te geven. Niet urenlang struinen op internet om een locatie of fotograaf te zoeken. Dit zal ik voor jullie doen op basis van jullie wensen. 

Geen stress en tijdsdruk over locaties, leveranciers, save the dates en of er wel genoeg bestek zal zijn. Laat dit aan mij over! Voor jullie alleen noodzakelijk om bij zoveel mogelijk taart proeverijen te zijn. Want de voorbereiding moet voor jullie een feestje zijn.
01. let's make some MAGIC

Dit wil ik!

Ik kan niet wachten om jullie uitgebreid te leren kennen en te weten hoe jullie love story is ontstaan en hoe jullie de dag voor je zien. Geheel vrijblijvend doe ik dit graag bij één van de leukste restaurants van Dordrecht: Villa Augustus. Als een ontmoeting face-to-face niet mogelijk is, kunnen we altijd FaceTime of Skype erbij halen.

Als de klik er is en we staan met z’n drieën te stuiteren, ga ik aan het werk om een droomhuwelijk neer te zetten met de daarbij horende onberispelijke organisatie.

Vervolgens plannen we elke zes weken een afspraak in en kijken we samen wat de voortgang is. De locatie kan verschillen bij jullie thuis of bij de trouwlocatie. Ik neem jullie mee naar elke mijlpaal in een bruiloft en maak er een feestje van. De confetti zal dan natuurlijk niet ontbreken!

02. mijn werkwijze

Dit wil ik!

Dit wil ik!

 • Complete ondersteuning vanaf het begin tot eind
 • Ik zoek voor jullie de perfectie locatie(s) en de beste leveranciers die bij jullie wensen passen
 • Locatie bezoeken
 • Alle puntjes worden geregeld
 • Budgetbewaking en controleur van offertes .
 • Geen eigen checklists bijhouden, dit wordt voor jullie gedaan
 • Contact met alle leveranciers 
 • Het perfecte draaiboek voor jullie perfecte dag. (inclusief plan B)
 • Afstemmen met alle leveranciers i.c.m. het draaiboek zodat alle neuzen dezelfde kant opstaan.
 • Ceremoniemeester op dag van de bruiloft
 • Aanspreekpunt voor gasten en leveranciers op de dag zelf.


 • Ontwerpen van uitnodigingen en versturen
 • Het bijhouden van RSVPs van jullie gasten

03. wat is inclusief?

extra service

Iedere bruiloft is anders en elk bruidspaar is uniek. En daarmee is de bruiloftsplanning van iedere bruiloft ook verschillend. Als jullie het contactformulier zo volledig mogelijk invullen zal ik een offerte opmaken op basis van jullie wensen. 

Het uurtarief is €65 inclusief BTW en ik ben minimaal 40 uur voor jullie onvergetelijke bruiloft bezig aan voorbereiding. Daarbij zal ik op de bruiloft de hele dag aanwezig zijn.

04. de investering

Dit wil ik!

investering

inclusief

werkwijze

MAGIC

Kies hier:

het meisje van a tot z

Dit wil ik!

Jullie zijn op het punt dat jullie hebben besloten om zelf de algehele planning te doen en op zoek zijn naar een ceremoniemeester op de dag zelf. Vaak wordt de vraag gesteld aan bijvoorbeeld je (schoon)zus, broer of beste vriend(in). Meestal voelen zij zich ook heel vereerd, maar weten eigenlijk niet wat deze intensieve taak eigenlijk inhoudt.

Deze belangrijke mensen zullen genieten op jullie mooiste dag van jullie leven en geen aanspreekpunt zijn van leveranciers of gasten. Hoe fijn is het dat ook zij tijdens de ceremonie aanwezig zijn en niet bezig zijn met vragen van leveranciers of stressen dat de muziek op tijd wordt gestart.
Als professionele ceremoniemeester ben ik aanwezig om alles in goede banen te leiden. Jullie zullen mij, buiten de speciale momentjes waar nodig is om op de voorgrond te treden, alleen op de achtergrond vinden.

01. lets make some magic

Dit wil ik!

Geheel vrijblijvend wil ik jullie graag ontmoeten bij één van de leukste restaurants van Dordrecht: Villa Augustus. 

Als de klik er is en we staan met z’n drieën te stuiteren, zal ik als ceremoniemeester voor de volle 100% jullie ontzorgen en helpen waar nodig is. Ik zal jullie nieuwe BFF worden, omdat ik altijd benieuwd ben naar jullie vooruitgangen. (tussen de bruid en mij: ik krijg nooit genoeg om te praten over jullie bruiloft)

 • 4 maanden voor de grote datum plannen we vervolgens weer een uitgebreid gesprek in en kijken we of we zo ver zijn dat alleen de details nog over zijn. 
 • 1,5 maand voor de grote dag hebben we een detailbespreking en zorgen we dat alle puntjes op de i worden gezet. Alles zal besproken worden, zodat er geen verrassingen zijn en er totale helderheid is hoe de dag zal verlopen.

Aan de hand van de detailbespreking en eventuele veranderingen zal het definitieve draaiboek gemaakt worden en zullen wij dit bespreken.

De week voor de bruiloft gaan we aftellen en nemen we alles nog eens door. We kijken of de weergoden jullie goed gezind zijn en anders hebben we altijd ons Plan B (no worries!).

02. mijn werkwijze

Dit wil ik!

03. wat is INCLUSIEF?

 • We hebben heel veel contact hoe jullie de bruiloft voor je zien
 • Jullie krijgen een persoonlijke sheet die door beide partijen worden ingevuld, deze wordt steeds uitgebreider zodat alles helder en duidelijk is.
 • Contactpersoon voor nieuwsgierige gasten.
 • Speeches, cadeauwensen, dresscode vragen? I’m your girl!
 • Het perfecte draaiboek voor jullie perfecte dag, ook voor de leveranciers en locatie(s) (inclusief plan B)
 • We bezoeken samen jullie perfecte locatie
 • Aanspreekpunt voor alle gasten en leveranciers.

04. de investering

De kosten voor dit pakket zijn €1.750 inclusief BTW.
Dan ben ik de gehele dag op jullie mooie bruiloft aanwezig en hebben we alles tot in de puntjes uitgewerkt. 


Dit wil ik!

investering

inclusief

werkwijze

magic

Kies hier:

het ceremoniemeester meisje

Dit wil ik!

Locatie? Check.
Gastenlijst? Check.
Fotograaf? Check.
Backdrop bij de ceremonie? Ehm..
Gipskruid als één van de bloemen? Ehh..

Er komt al snel meer kijken bij bruiloftstyling dan je zou denken!

Jullie willen de bruiloft zelf plannen, maar hebben totaal geen idee wat jullie mooi vinden. Of met het scrollen door Pinterest, zie je door de bomen het bos niet meer. Er is zo enorm veel keus en je kunt het zo gek maken als je wilt.

Ik help jullie de stijl te vinden die bij jullie past en zoek daarbij de mooiste decoratie om jullie bruiloft alleen maar mooier te maken. Van bloemen tot aankleding en van persoonlijke naambordjes tot bedankjes voor de gasten.

01. let's make some magic

Dit wil ik!

Zijn jullie enthousiast om mij te leren kennen? Laten we dan snel vrijblijvend afspreken bij één van mijn lievelingsrestaurants in Dordrecht: Villa Augustus. Als een ontmoeting face-to- face niet mogelijk is, kunnen we altijd FaceTime of Skype erbij halen.

Ik ben benieuwd en vooral erg nieuwsgierig hoe jullie gekozen locatie eruit ziet, hoe ver de plannen zijn en hoe jullie de styling voor ogen zien. Rustiek met een vleugje romantiek of juist industrieel waar de kleur roze de overhand heeft. Het kan mij niet gek genoeg! Ik adviseer jullie en geef creatieve tips gaandeweg.

Na het gesprek ga ik met enorm veel inspiratie aan de slag met jullie persoonlijke moodboard. Aan de hand van jullie moodboard kunnen jullie kijken of dit jullie droomstyling is en of ik jullie wedding stylist mag zijn! Dan zal ik al het stylingmateriaal bij elkaar zoeken, zodat het uiteindelijk één geheel wordt. Op de dag zelf zullen jullie alleen maar denken: "dit is écht hoe wij het voor ogen hadden." 

02. mijn werkwijze

Dit wil ik!

 • Een stylingplan van jullie dromen, van de ceremonie tot het feest. 
 • Al het styling materiaal, ook gepersonaliseerd, wordt geregeld om jullie bruiloft nog mooier te maken. Denk aan meubilair, decoratie, bloemen en verlichting.
 • Wanneer de grote dag is aangebroken, zorg ik dat alles perfect en mooi is uitgevoerd. Wat al begint bij de ontvangst en eindigt bij het feest. Alles wat daar tussenzit zal een wauw-factor voor jullie zijn.

03. wat is inclusief?

De kosten voor dit pakket zijn vanaf €1.950 inclusief BTW. Dit is exclusief styling materialen. 

04. de investering

Dit wil ik!

investering

inclusief

werkwijze

magic

Kies hier:

het styling meisje

PARACETAMOL NODIG?
UITGELOPEN MASCARA?
MUGGENBEET?

HET MEIsje in noodkit staat klaar!


ALTIJD!

- Pien + Wilco

Zij heeft ervoor gezorgd dat wij een stuk rust bij onszelf creëerden. Dit omdat zij met ons mee ging naar de locatie en contact onderhield met de contactpersoon aldaar.

- Lindsay + Gijs

Chantal is niet alleen ontzettend lief met enorm veel geduld, maar ze weet van aanpakken, is gestructureerd en neemt écht alle wensen van het bruidspaar mee bij de uitvoering van alle plannen. Ze zit er bovenop wanneer knopen moeten worden doorgehakt en blijft daarbij de rust zelve. 

- Anoek + Dylan

Tijdens de voorbereidingen heeft ze veel voor ons betekent. Dankzij haar spreadsheets konden wij ons richten op het vormgeven van onze trouwdag en wisten we zeker dat we niks over het hoofd zouden zien.

Liefdesbriefjes van bruidsparen

Verzenden

Bericht:*

onderwerp:*

Telefoonnummer: *

E-mailadres:*

Naam:*

LET'S CREATE SOME MAGIC!

datum: *

Website Assets-Arch Outline

Ik heb je berichtje goed ontvangen en beantwoord deze zo snel mogelijk. Tot dan!

Bedankt!

Neem contact op