het meisje

Ik woon in het mooie Dordrecht samen met mijn man Tim, mijn kleine hummeltje Joy van 2 jaar en onze 2 lieve Scottish Fold poesjes Kinky en Pepper. Dat zijn die poesjes met die gevouwen oortjes :). In augustus 2019 ben ik getrouwd met mijn highschool sweetheart waar ik al 17  jaar samen mee ben. 
Ik ben iemand die denk ik wel van de oude stempel is, want ik hou van ouderwetse liefdesbrieven in plaats van een hvj op Whatsapp, bloemen krijgen zonder dat er een reden hoeft te zijn en handjes vasthouden. Geen probleem wanneer het buiten 30 graden is en je er klamme handen van krijgt, even af doen aan je broek en vasthouden maar ;).

Je kan eigenlijk wel zeggen dat ik een hopeloze romanticus ben, mijn hart smelt ook enorm als ik een oud stel hand in hand zie lopen of dat het goed afloopt bij het programma First Dates en ik op het laatst lees dat ze dolgelukkig zijn met elkaar en het een relatie is geworden.

Jullie weddingplanner,  cheerleader en hype woman.

Hi, ik ben Chantal!

Ik hou en geniet van de kleine dingen in het leven; binnen zitten terwijl het buiten pijpenstelen regent, zingen in de auto, samen de slappe lach hebben, geld vinden in één van mijn duizend tassen, vogeltjes horen fluiten, een cadeautje geven, de geur van de lente, nieuwe binge-watch Netflix serie, jarige mensen écht jarig laten voelen, bij thuiskomst van werk je kloffie aan en haren omhoog, de eerste hap cheesecake, liedje horen die mij terug brengt naar een moment in mijn leven, dagen van te voren de menukaart al doorlezen wanneer een etentje gepland staat, voorpret van vakantie, fietstochtje in de vroege ochtend, een mooie lucht waar die roze paars kleurt. 

Natuurlijk ben ik ook dol op al mijn grote liefdes in mijn leven als; mijn allerliefste man die mij door dik en dun steunt, mijn allerliefste kindje waar mijn hart van smelt als ze naar me lacht en vooral wanneer ze schatert van het lachen als we gek doen, met familie en vrienden gezellige dingen doen als filmavondjes en lekker borrelen, het bedenken van de volgende tatoeage, weekendjes weg, stedentripjes en op vakantie gaan naar tropische bestemmingen hoe wel mijn liefde wel begint te groeien voor mooie, koude natuurlanden als bijvoorbeeld IJsland en Lapland.  1. Huismussen met hubby en hummeltje
  2. Knuffelen met de poezenbaby’s
  3. Cheesecake
  4. Feesten waar je mag verkleden
  5. Scrapbooks maken van vakanties 

top 5 guilty pleasures

Ontdek mijn aanbod >

Om eerlijk te zijn ben ik altijd een planner geweest. Vakanties, feesten, surprise partys, het ging nooit zonder mijn duidelijke planning. Hoe kan iemand nu leven zonder een planning? Tot mei 2018… op de meest romantische vakantie werd ik gevraagd door mijn fantastische man! Mijn planning was even in de war, maar dat gaf niet. IK GA TROUWEN!
Diezelfde avond wel even stiekem een Pinterest-bord aangemaakt voor de bruiloft van onze dromen. Sindsdien is mijn waanzin voor bruiloften geboren en dus ook Het Meisje In Blauw. Als weddingplanner wil ik lieve bruidsparen als jullie leren kennen en jullie met veel enthousiasme en liefde helpen om jullie droomdag waar te maken, want dat is ook wat jullie verdienen.
Een feestje van liefde.

toen ik viel voor bruiloften,
viel ik hard en snel

Beide!  Mag dat ook?
boeken of films?
Zomer all the way.
zomer- of wintervakantie?
Ochtend! 
Ochtend of avondpersoon?
This or that
this is me

hubby