inspiratie

Verder lezen

This is an example page. It’s different from a blog post because it will stay in one place and will show up in your site navigation (in most themes). Most people start with an About page that introduces them to potential site visitors. It might say something like this: Hi there! I’m a bike messenger […]

Sample Page

Ontdek mijn aanbod >

Als een bruiloft de nodige ”oohs” en “aahs” heeft gekregen (en dan een paar duizend keer), is mijn missie voltooid. Voor jullie is het een feestje om naar jullie bruiloft toe te leven. Geen stress, geen slapeloze nachten, maar naadloze planning en onbezorgd zijn.

Als weddingplanner wil ik lieve bruidsparen als jullie leren kennen en jullie met veel enthousiasme en liefde helpen om jullie droomdag waar te maken, want dat is ook wat jullie verdienen.
Een feestje van liefde.

Mijn doel?

geen slapeloze nachten over jullie bruiloft.

Leer mij kennen

Een hopeloze romanticus, dat is wel hoe je mij kunt omschrijven. Mijn hart smelt ook enorm als ik een oud stel hand in hand zie lopen of dat het goed afloopt bij het programma First Dates en ik op het laatst lees dat ze dolgelukkig zijn met elkaar en het een relatie is geworden.
Ik hou van romcom films, romcom boeken, eigenlijk alles romcom. Een happy ending waar je nog lekker lang over kunt na zwijmelen. 

Zoetsappig? Oh jazeker! Ik hou ervan :) 

weddingplanner, huismuts & sunset lover

Hoi, ik ben chantal!